Stures gästbok

Kära modellbyggarvän, jag blir glad om du skriver en hälsning i min gästbok. Kom gärna med förslag till förbättringar både vad gäller modellbyggandet och hemsidan. Tackar på förhand.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Erik, den 19. sep, 2016
Hej! Tack för den intressanta visningen av Dina hus och modelljärnväg i torsdags.
E-post:
Skrivet av kevinluo, den 17. sep, 2016
Fotot ser så vacker.
Skrivet av ossy, den 23. jan, 2016
hej
Helt underbart avsnitt om ljud till anläggningen.
Det där med katalogerna banankontakter eltejp och krokodilklämmor känner jag för.
Lärde mej att läsa i Clas Ohlsons kataloger....
E-post:
Skrivet av Jan Svensson, den 28. dec, 2015
Hej! Jag var inne på FFS hemsida och forumet där här hittade jag adressen till filmerna om Salernoolyckan som var mycket intressant härefter gick jag vidare och kollade på fler filmer som du gjort mycket trevligt jag är imponerad här kommer jag att gå in ofta, till sist vill jag önska ett GOTT NYTT ÅR
E-post:
Skrivet av Arne Syverstad, den 4. okt, 2015
Hei!
Jeg har presis sett dine filmer om Morshyttan Rossberga Järnväg og er veldig imponert over landskap og detaljer. Historiene rundt jernbanen er vel kanskje autentiske om hendelser og mennesker som har eksistert. Fortellerkunsten er også topp.
Hilsen
Arne Syverstad, Lier, Norge
E-post:
Skrivet av Martin (talkingdonkey), den 4. mar, 2015
Hej Sture
Mycket trevlig läsning och dina filmer på youtube är underbara, tittar om och om igen, härlig dialekt och fantstiskt sinne för berättandets konst.
Själv är jag nybliven medlem på Mötesspåret (TalkingDonkey).

Tror jag har hittat ett möjligt utflyktsmål för Miataklubben när vi ska göra en tur norrut...

Ännu en gång, mycket fin hemsida och filmer...

Mvh Martin i Göteborg
E-post:
Skrivet av Gunnar Carlberg, den 16. feb, 2015
Hej Sture
Trevlig och instruktiv hemsida. Jag tycker om dina filmer och minns just sommaren 1959.
E-post:
Skrivet av Torgny "Tågny" Palm, den 6. jan, 2015
Vilken otrolig människa du är. Begåvad på så många områden! Bildspelet från din mj-bana visar upp något av det bästa jag sett i modellväg! Att du bara kan och hinner. Jag kommer att besöka din sida fler gånger och njuta av alla häftiga bilder och filmer som finns där.
Jag är nära på stum av beundran (och det sker inte ofta enligt hustrun) ;-)
/Med vänlig hälsning
"Tågny"
E-post:
Skrivet av Håkan Svedlund, den 21. dec, 2014
Hej! Modelljärnväg i all ära men nu skriver jag och tackar för inatt. Hela natten har jag offrat på Horndalskalendern. Horndal med omnejd har fått en ny dimension för mig. Ändå är jag uppväxt ganska nära i Korskrogen närmare bestämt. Järnbrukshistoria intresserar mig o dom här lucköppningarna helt fantastiska.
E-post:
Skrivet av Eva, den 20. dec, 2014
Sture! Väldigt bra filmer från Italien! Imponerande vad man kan göra alldeles själv, för du hade väl inte med dig någon som filmade? Du verkar ha träffat så bra personer också. Och så blev vi imponerade av din italienska. Hälsningar Eva och Svante
E-post:
Skrivet av Göran Granström, den 29. nov, 2014
Hej!! Så fint och så naturtroget alla modellerna. En fantastisk kulturinsats och att få se Sveasalen och Furuliden det är inte som att se ett foto utan det är mer naturtroget med dessa modeller och fina bildspel. Tack!!
E-post:
Skrivet av Erik Österlund, den 22. nov, 2014
Hej!
Det är ett underbart bygge du har gjort, och bra tips ger du med.
Jag skulle däremot vilja ha hjälp eller ideer om hur jag ska göra granarna av ståltråd och garn, de såg så fina ut.skicka gärna lite hjälp.
E-post:
Skrivet av Alf Persson (Affe), den 13. nov, 2014
Jag är ingen modellbyggare men en god vän.Har tittat på dina filmer om flygolyckan i Italien det blev 5 getingar av 5. Ett tips till SVT kopiera Stures repotage och sänd på bästa sändningstid ,går ej att toppa!
E-post:
Skrivet av Jan-Åke Larsson, den 6. sep, 2014
Hej! Vi har nyss tittat på filmen från Morshyttan. Vi är Eivor fd. Dahlqvist vars pappa var gubben Dahlqvist och jag är Jan-Åke, son till Eivor. Eivor är född i betjäningshuset och gick i skola i Rossberga. Eivor född 1927-04-13.
Axel dog vid Teodors.
Har du mer info?
E-post:
Skrivet av Wille, den 16. jun, 2014
Hej Sture! Väldigt fint bygge och du har en utmärkt berättarröst och alla historier om händelserna i morshyttan är riktigt "slukande". Och det är fantastiskt hur många detaljer du lyckats fånga t.ex; fågelholkar och alla situationer! Jag och min morfar tycker det är väldigt intressant att se på morshyttan järnväg. (Extra kul blir det för morfar då han ser nån gammal nostalgisk bil) Med vänliga hälsningar: Wille 13 år.
E-post:

Senaste kommentarer

21.05 | 08:23

Det är en Fiat 508C, en modell som tillverkades 37 - 39. Modellen ersattes av Fiat 1100 som tillverkades 37 -53 med mindre ändringar. Även Simca 8 var liknande.

...
19.05 | 20:15

Hej Sture
Jag och min kompis sitter och kollar på dina bilder, vi har kommit fram till att det är förmodligen en FIAT 500 TOPOLINO.
Sivert/Sven-Erik

...
26.04 | 22:20

När jag var ung grabb på 50-talet fick jag också veva upp och ner bommarna vid Gustafs station. Ivar Jansson som var stins och hyrde lillstugan i Bullerbacken.

...
07.04 | 08:40

Blir väl att du får dit "Dödsryttaren" på anläggningen.

...