Stures gästbok

Kära modellbyggarvän, jag blir glad om du skriver en hälsning i min gästbok. Kom gärna med förslag till förbättringar både vad gäller modellbyggandet och hemsidan. Tackar på förhand.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Gunnar Carlberg, den 16. feb, 2015
Hej Sture
Trevlig och instruktiv hemsida. Jag tycker om dina filmer och minns just sommaren 1959.
E-post:
Skrivet av Torgny "Tågny" Palm, den 6. jan, 2015
Vilken otrolig människa du är. Begåvad på så många områden! Bildspelet från din mj-bana visar upp något av det bästa jag sett i modellväg! Att du bara kan och hinner. Jag kommer att besöka din sida fler gånger och njuta av alla häftiga bilder och filmer som finns där.
Jag är nära på stum av beundran (och det sker inte ofta enligt hustrun) ;-)
/Med vänlig hälsning
"Tågny"
E-post:
Skrivet av Håkan Svedlund, den 21. dec, 2014
Hej! Modelljärnväg i all ära men nu skriver jag och tackar för inatt. Hela natten har jag offrat på Horndalskalendern. Horndal med omnejd har fått en ny dimension för mig. Ändå är jag uppväxt ganska nära i Korskrogen närmare bestämt. Järnbrukshistoria intresserar mig o dom här lucköppningarna helt fantastiska.
E-post:
Skrivet av Eva, den 20. dec, 2014
Sture! Väldigt bra filmer från Italien! Imponerande vad man kan göra alldeles själv, för du hade väl inte med dig någon som filmade? Du verkar ha träffat så bra personer också. Och så blev vi imponerade av din italienska. Hälsningar Eva och Svante
E-post:
Skrivet av Göran Granström, den 29. nov, 2014
Hej!! Så fint och så naturtroget alla modellerna. En fantastisk kulturinsats och att få se Sveasalen och Furuliden det är inte som att se ett foto utan det är mer naturtroget med dessa modeller och fina bildspel. Tack!!
E-post:
Skrivet av Erik Österlund, den 22. nov, 2014
Hej!
Det är ett underbart bygge du har gjort, och bra tips ger du med.
Jag skulle däremot vilja ha hjälp eller ideer om hur jag ska göra granarna av ståltråd och garn, de såg så fina ut.skicka gärna lite hjälp.
E-post:
Skrivet av Alf Persson (Affe), den 13. nov, 2014
Jag är ingen modellbyggare men en god vän.Har tittat på dina filmer om flygolyckan i Italien det blev 5 getingar av 5. Ett tips till SVT kopiera Stures repotage och sänd på bästa sändningstid ,går ej att toppa!
E-post:
Skrivet av Jan-Åke Larsson, den 6. sep, 2014
Hej! Vi har nyss tittat på filmen från Morshyttan. Vi är Eivor fd. Dahlqvist vars pappa var gubben Dahlqvist och jag är Jan-Åke, son till Eivor. Eivor är född i betjäningshuset och gick i skola i Rossberga. Eivor född 1927-04-13.
Axel dog vid Teodors.
Har du mer info?
E-post:
Skrivet av Wille, den 16. jun, 2014
Hej Sture! Väldigt fint bygge och du har en utmärkt berättarröst och alla historier om händelserna i morshyttan är riktigt "slukande". Och det är fantastiskt hur många detaljer du lyckats fånga t.ex; fågelholkar och alla situationer! Jag och min morfar tycker det är väldigt intressant att se på morshyttan järnväg. (Extra kul blir det för morfar då han ser nån gammal nostalgisk bil) Med vänliga hälsningar: Wille 13 år.
E-post:
Skrivet av Stein Kvernmoseter, den 28. mar, 2014
Hei Sture.. Du har en fantastisk flott bane,med en hærlig historie som jeg godt kan identifisere meg med,selv om jeg er født noen år senere og Norsk:) Vokste opp i Trysil,så Sverige var bare et stenkast unna. Men jernbane hadde vi aldrig der:) Den interessen er du en av innspirasjonskildene! :) Jeg begynte 3 år siden,og er fortsatt stadig innom siden din og kikker. Takk for titten.. Blir ALDRIG lei!
E-post:
Skrivet av Peter Westdahl, den 30. jan, 2014
Mera av sådana kulturgärningar. Då höll sig nog tågen på rälsen. Och kom i tid. Ok. Något senare. Men vi behöver nog mera av det. I detta nog omöjliga försök till kappkörning med den egna tiden.
E-post:
Skrivet av Kurt Leijström, den 8. jan, 2014
Hej Sture!
Imponerande jobb Du lagt ner. Och när man hör dig berätta med den inlevelse som bara herr Bylén har blir det än mer intressant. Strövtåg.. ja...jodå...den gamla stationsbyggnaden finns kvar i min hembygd. Rälsbussarna passerar dagligen förbi Västra Ämtervik på Fryksdalsbanan. Det är liv och rörelse tack och lov, än så länge.Tack för denna din kulturgärning Sture.
Hälsningar Krutte
E-post:
Skrivet av Peter Westdahl, den 1. jan, 2014
Ett fantastikt bygge. Om man bara varit lite mindre. Hade själv tillsammans med min bror en Märklinanläggning. Krodilen och hisskranen var finast. Hisskranen hade jag under täcket och läste ngt. När mor kom in för att säga God Natt; var den lätt att släcka
E-post:
Skrivet av Kevin, den 28. dec, 2013
Såg nyss klippen om din järnväg på youtube, måste säga att jag satt som hypnotiserad framför skärmen. Otroligt roligt att lyssna på alla historier och jag är väldigt imponerad över ditt bygge, helt otroligt fint!
E-post:
Skrivet av Ulla E, den 23. dec, 2013
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
önskar Ulla
E-post:

Senaste kommentarer

02.06 | 20:00

Jag är chef över kommunens samhällsbyggnadsförvaltning. Det blir väldigt korta texter här så maila mig gärna så kan jag berätta mer. erik.olsson@hedemora.se

...
02.06 | 18:37

Förstår inte frågan. Utbildning i vad?

...
02.06 | 16:45

Hej!

Jag undrar om vi får ta hjälp av dig med en personalutbildning nästa vecka.

...
11.03 | 08:44

Jag var lite blyg när jag skulle köpa en Top Hat glass eftersom det fanns en tidning med bilder på tjejer som hade dåligt med pengar till kläder som hette samm.

...