Stures gästbok

Kära modellbyggarvän, jag blir glad om du skriver en hälsning i min gästbok. Kom gärna med förslag till förbättringar både vad gäller modellbyggandet och hemsidan. Tackar på förhand.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Stein Kvernmoseter, den 28. mar, 2014
Hei Sture.. Du har en fantastisk flott bane,med en hærlig historie som jeg godt kan identifisere meg med,selv om jeg er født noen år senere og Norsk:) Vokste opp i Trysil,så Sverige var bare et stenkast unna. Men jernbane hadde vi aldrig der:) Den interessen er du en av innspirasjonskildene! :) Jeg begynte 3 år siden,og er fortsatt stadig innom siden din og kikker. Takk for titten.. Blir ALDRIG lei!
E-post:
Skrivet av Peter Westdahl, den 30. jan, 2014
Mera av sådana kulturgärningar. Då höll sig nog tågen på rälsen. Och kom i tid. Ok. Något senare. Men vi behöver nog mera av det. I detta nog omöjliga försök till kappkörning med den egna tiden.
E-post:
Skrivet av Kurt Leijström, den 8. jan, 2014
Hej Sture!
Imponerande jobb Du lagt ner. Och när man hör dig berätta med den inlevelse som bara herr Bylén har blir det än mer intressant. Strövtåg.. ja...jodå...den gamla stationsbyggnaden finns kvar i min hembygd. Rälsbussarna passerar dagligen förbi Västra Ämtervik på Fryksdalsbanan. Det är liv och rörelse tack och lov, än så länge.Tack för denna din kulturgärning Sture.
Hälsningar Krutte
E-post:
Skrivet av Peter Westdahl, den 1. jan, 2014
Ett fantastikt bygge. Om man bara varit lite mindre. Hade själv tillsammans med min bror en Märklinanläggning. Krodilen och hisskranen var finast. Hisskranen hade jag under täcket och läste ngt. När mor kom in för att säga God Natt; var den lätt att släcka
E-post:
Skrivet av Kevin, den 28. dec, 2013
Såg nyss klippen om din järnväg på youtube, måste säga att jag satt som hypnotiserad framför skärmen. Otroligt roligt att lyssna på alla historier och jag är väldigt imponerad över ditt bygge, helt otroligt fint!
E-post:
Skrivet av Ulla E, den 23. dec, 2013
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
önskar Ulla
E-post:
Skrivet av Sture Bylén, den 2. dec, 2013
Vad beträffar signalen vid övergången, Ulf W, så har jag helt gått på min minnesbild. Möjligen fel rent faktamässigt, men barndomsminnet får vara överordnat den här gången. ;-)
E-post:
Skrivet av Ulf W, den 1. dec, 2013
En massa fantastika smådetaljer.
Jag bugar, för detta detaljarbete.
Men hur var det med signalen vid vägövergången? Var det två röda och en vit på 50talet?
E-post:
Skrivet av marcus, den 4. sep, 2013
intressanta filmer ang dina modellhus på youtube.. har väntat hela sommaren på att det skulle komma upp några nya , men du kanske haft semester hehe.. om och isf när kommer nya filmer?

MVH
Skrivet av Tommy, den 15. jan, 2013
Då var det dax att ånyo besöka idyllen Sverige anno 1959.
En härlig tid utan ”smart-TV” och ”surfplattor”…
Jag kan bara ge dig högsta beröm för din modell som ger oss
möjligheten till denna resa bakåt i tiden.
Dina otroligt detaljrika byggnader i skala H0 är helt
fantastiska och kan studeras och avnjutas hur länge och
ofta som helst – dina senaste alster OJ, OJ, OJ... så grant!
Nu åker vi!
Tommy(SWJ)
E-post:
Skrivet av Ulla Engelbertsson, den 31. okt, 2012
Hej Sture!
Här kommer en hälsning från sommar-kompisen Ulla. Saknade dig hos Sonja i somras. Är storligen imponerad av dina byggen. Ska "masa" mig iväg och titta nån gång.
E-post:
Skrivet av Per Kyrkestam, den 9. jul, 2012
Hej Sture.
Nu har jag kikat in och fått en uppfattning om vad du sysslar med. Helt otroliga modeller du har byggt. Det var speciellt intressant att se "korvmojen" i Hedemora. Där har man ju klämt en och annan korv på den gamla goda tiden när det var bryllkräm och myggjagare som gällde.
E-post:
Skrivet av Mattias Hedlin, den 9. jun, 2012
Hej Sture!
Kul att se att du fortsatt med både modell- och hemsidesbyggandet! Hoppas alla vinkelhakar är på rätt ställe nu för tiden :-)
E-post:
Skrivet av Gudrun Forss, f Bylén, den 6. apr, 2012
Vilka trevliga berättelser och foton från barndomens lekar i Rossberga!
T o m en unik bild på skridskoklädda systrar.
Upprörd blir jag dock över tilltaget att använda MIN lekstuga som bank i vilda pojklekar. Detta måste ha hänt efter att jag som 14-åring börjat arbeta i Stockholm!
E-post:
Skrivet av Tommy, den 5. apr, 2012
Hej Sture!
Dax att ånyo ta ett sväng förbi Morshyttan och njuta av din fina modell.
Tommy(SWJ)
E-post:

Senaste kommentarer

21.05 | 08:23

Det är en Fiat 508C, en modell som tillverkades 37 - 39. Modellen ersattes av Fiat 1100 som tillverkades 37 -53 med mindre ändringar. Även Simca 8 var liknande.

...
19.05 | 20:15

Hej Sture
Jag och min kompis sitter och kollar på dina bilder, vi har kommit fram till att det är förmodligen en FIAT 500 TOPOLINO.
Sivert/Sven-Erik

...
26.04 | 22:20

När jag var ung grabb på 50-talet fick jag också veva upp och ner bommarna vid Gustafs station. Ivar Jansson som var stins och hyrde lillstugan i Bullerbacken.

...
07.04 | 08:40

Blir väl att du får dit "Dödsryttaren" på anläggningen.

...