Vad händer just nu?

Att bygga modeller är en uppslukande verksamhet och det kan faktiskt vara så att "det löpande" i hushållet periodvis blir lite lidande på grund av detta.

Sedan mjölnarsektionens fyra hus blev klara den 6 februari har jag därför ägnat mig åt andra saker.

Jag har till exempel renoverat ett mosaikbord som jag gjorde i slöjden 1962 och så har jag gjort en rejäl ansiktslyftning av den här hemsidan.

Nästa punkt på min lista är renovering av två trädgårdsbänkar till stationsparken. Det är ju kul om detta är klart innan höststormarna börjar tjuta.

Så ska jag göra en rejäl genomgång och utrensning i "hemmakontoret". Gamla självdeklarationskopior från förra millenniet har väl inget större samlarvärde...🤨

Jag har också konstaterat att mitt bildarkiv på datorn börjar bli ohanterligt. Här behövs en genomgång med utrensning och ordentlig taggning av alla bilder.

Det var några exempel. En hel del andra smågrejer finns också på listan.

Hur lång tid kommer då detta att ta och när ska jag börja bygga igen?
Svårt att säga. Det får ta den tid det tar, och det är ju ingen nackdel om bygglusten hinner infinna sig rejält.

För den som vill veta mera om mitt projekt "Morshyttan - Rossberga 1959" kan jag tipsa om nästa rubrik i menyn här till vänster, "Mera om...".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 17:45

Torbjörn, tror du att i det går att se modellen i dessa Coronatider?

...
21.05 | 08:23

Det är en Fiat 508C, en modell som tillverkades 37 - 39. Modellen ersattes av Fiat 1100 som tillverkades 37 -53 med mindre ändringar. Även Simca 8 var liknande.

...
19.05 | 20:15

Hej Sture
Jag och min kompis sitter och kollar på dina bilder, vi har kommit fram till att det är förmodligen en FIAT 500 TOPOLINO.
Sivert/Sven-Erik

...
26.04 | 22:20

När jag var ung grabb på 50-talet fick jag också veva upp och ner bommarna vid Gustafs station. Ivar Jansson som var stins och hyrde lillstugan i Bullerbacken.

...
Du gillar den här sidan