Några filmer

Här, under de olika underrubrikerna till vänster, har jag samlad de filmer som min mentor Gunnar Ljungstedt och jag själv producerat.


Filmlänkarna i det här avsnitten är tyvärr gula... :-(
Det är dock inget medvetet färgval. Filmförteckningen är kopierad rakt av från min gamla hemsida där länktexten var svart. Men på den här sidan blir det av någon outgrundlig anledning automatiskt just den gula färgen när man skriver ut hela länken.

Det går förvisso att ändra. Man kan ta varje länk, en och en, och manuellt ändra färg. Så har jag gjort på vissa andra ställen på sidan för att undvika missförstånd. Man kan också hypertextmarkera ett ord och skriva in länkadressen i en speciell dialogruta. Så har jag också gjort på många andra ställen på hemsidan. Jag hoppas dock på att de flesta användare (i alla fall så småningom) ska förstå att man inte behöver kunna LÄSA den gula länken för att komma vidare. Det räcker med att klicka.

I filmförteckningen ingår uppskattningsvis 3-400 länkar. Att sitta och ändra alla dessa manuellt känns lite mäktigt... Någon måtta på "skedmatningen" får det allt vara... ;-)


MJ-inspektionen rycker ut.
MJ-inspektionen rycker ut.