Vad händer nu?

Som sagt, alla hus som ska vara på anläggningen är färdiga och "jordade".

Nu ska terrängen i Nya Rossberga förbättras med utbyte av diverse träd och förnyad markvegetation. Sedan ska landskapet detaljeras med människor och olika landsbygdstypiska föremål.

Ett exempel på detta är Markusbosektionen som blev "färdig" i december 2022. Den ser nu ut så här:
(Mera om den sektionen kan man läsa på min blogg här.)


Nästa moment blir att ta sig an långväggen med "lekhörnan", Vilvallen, småskolan och Rappens. Där får jag börja med att lyfta ur alla landskapssektioner för att komma åt att vegetations-förbättra banvallen. Den är ju fast monterad i fackverksunderlaget. (Frågan är bara var jag ska ska placera alla landskapssektioner under tiden jag jobbar med banvallen.... :-( )

När banvallen är klar blir det lite enklare. Då kan jag lyfta ur landskapssektionerna en och en och ta ner dem i min källarverkstad för åtgärdande. Vi får se hur långt jag hinner innan den 1 maj. Varför nämner jag detta datum? Jo, då börjar sommarsäsongen med diverse vänner och bekanta på besök och då vill jag ha anläggningen "visningsbar".

Ja, det var en kort sammanfattning av läget. Vill man ha rykande färsk information rekommenderar jag min blogg.